+31 6 83 05 92 58 info@getacrowd.nl

Heb je gericht advies nodig om de volgende stap te zetten?

In een adviesgesprek van 1 uur stellen we vast waar jij naar toe wilt met jouw onderneming of initiatief. Samen bepalen we hoe crowdfunding jou kan helpen en welke acties nodig zijn voor een vliegende start.

In dit gesprek ontvang je tevens het boekje ‘Eerste Hulp Bij Crowdfunding’ (t.w.v. €22,50) en de ‘E-Learning Basics Crowdfunding’ (t.w.v. €75,-)

Arthur van de Graaf

Met 200+ projecten in zijn portfolio weet onze expert Arthur welke ingrediënten voor jou nodig zijn om een succesvolle campagne te realiseren.

Boekje EHBC

 

Boekje EHBC

 

 

Leer hoe jouw crowdfunding campagne goed op gang komt zodat jij het maximale uit crowdfunding haalt en bij jouw gestelde doelen uitkomt.

Lees meer

Adviesgesprek

Achterhaal wat crowdfunding voor je kan betekenen en welke stappen daarbij passen.

Bestel €150,- Contact

E-Learning

 

 

E-Learning

 

 

Zelf aan de slag gaan door middel van onze online lessen. Leer de basiskennis over crowdfunding en doorloop de fases van je campagne.

Lees meer

Wil je geen energie of snelheid verliezen?

Wij weten hoe we het uiterste uit jou en je team kunnen halen. Dankzij het consult zal je goed voorbereid de eerste fase betreden en met voldoende feedback om de juiste koers te varen. We adviseren tevens over het inzetten van de juiste services of tools voor jouw campagne.

Trainingen

 

 

Trainingen

 

 

Je profiteert van de lessons learned, zowel van wat goed ging als wat beter kon, zodat je beter voorbereid met crowdfunding aan de slag gaat.

Lees meer

Campagne

 

 

Campagne

 

 

De juiste boodschap uitdragen, gericht op je voorbereiding, strategie en uitvoering. Wij staan voor je klaar met onze kennis en ervaring.

Lees meer

Techniek

 

 

Techniek

 

 

We zorgen dat de techniek altijd past bij jouw campagne en bieden ondersteunende services op het gebied van media en communicatie.

Lees meer

Wij willen graag meer
weten over jouw idee, onderneming of initiatief.

Het maakt niet uit of deze groot of klein is, persoonlijk of zakelijk, of dat je net begint of al volop in beweging bent. We horen er graag alles over en vertellen jou waar en hoe onze expertise van pas kan komen.

Consult

Achterhaal welke middelen je nodig hebt voor het succes van jouw campagne.

Contact

Laat een bericht achter

Algemene VoorwaardenPrivacy Policy  /  KvK: 74829483  /  RSIN/BTW: NL178307154B01  

© 2018-2020 Get a Crowd / Alle rechten voorbehouden