Van denken naar doen
Best practises voor jouw campagne
Omdat we net als jij specialist zijn op ons vakgebied weten we welke vragen beantwoord moeten worden om tot een goede strategie en campagne te komen. We delen jouw -en ons enthousiasme, en zorgen ervoor dat je niet onnodig wordt afgeremd en niet uit de bocht vliegt.

The Ocean Cleanup

Boyan Slat heeft €2.000.000,- opgehaald

Oplossing die de plastic vervuiling uit onze oceanen verwijdert.

‘The Ocean Cleanup heeft de filosofie van simpelweg dingen voor elkaar krijgen. De geavanceerde technologie moet ervoor gaan zorgen dat in 5 jaar 50% van het plastic afval uit onze oceanen verwijderd is’.

De geavanceerde technologie moet ervoor gaan zorgen dat in 5 jaar 50% van het plastic afval uit onze oceanen verwijderd is.

Get A Crowd werd in 2014 door Boyan benaderd met de vraag: ‘Kunnen jullie ons helpen bij de crowdfunding van The Ocean Cleanup? We willen €2.000.000,- ophalen’. Het antwoord op deze vraag was uiteraard ja. In 2014 coördineerde Arthur de crowdfundingcampagne.

Het succes van deze campagne is te danken aan de inzet van Boyan, een groot team vrijwilligers en partners als CFF Communications (voorheen Citigate First Financials). Voor ons was deze campagne een uitgelezen mogelijkheid om al het geleerder uit theorie en praktijk samen te brengen in één campagne resulterend in één van de grootste crowdfunding campagnes ter wereld.

De Nederlandse Boyan Slat werkt aan de grootste schoonmaak van onze Oceanen en maakt gebruik van de oceaanstromen om het plastic soup probleem aan te pakken.

Bij de campagne van The Ocean Cleanup is gebruik gemaakt van door onszelf ontworpen techniek afgestemd op een wereldwijd publiek. Met de door ons ontworpen campagne is in 100 dagen tijd $2.154.282,- opgehaald, bijeengebracht door ruim 38.000 mensen uit 160 landen.

Direct aan de slag

Wil je weten hoe we geholpen hebben en hoe we dit ook voor jou kunnen doen? 

Zie ook

Andere cases

Nelis

Nelis zorgt voor een goede wisselwerking tussen het bedrijfsleven, werkzoekenden en instanties.

Bekijk

Slide

Maakt je bestaande gordijnen ‘smart’ door middel van automatisering.

Bekijk

Nog meer

Alle cases zien?

We weten wat de toegevoegde waarde is van bestaande cases en het delen van de lessen die we hieruit geleerd hebben. 

Zie ook

Andere content

Hoe zwarte schapen de crowd in beweging krijgen

Leer wat zichtbaarheid, het vinden van eerste volgers en het geven van het goede voorbeeld aan de andere schapen met je initiatief kan doen.

Bekijk

Wat had van Gogh gemeen met de meeste startups?

Leer waarom je moet starten met het verkrijgen van intentieverklaringen van jouw crowd.

Bekijk

Er bovenop
Blijf op de hoogte

Direct contact

Weet je ons te vinden?

Telefoon

+31 (6) 83 05 92 58

Adres

Saturnusstraat 14, Den Haag

Email

info@getacrowd.nl

Pin It on Pinterest

Share This